Het Room13Orchestra of een sectie ervan (bv. strijkers of blazers) kan door andere artiesten of bands worden ingeschakeld voor opnames of live uitvoeringen.
Volgende artiesten deden reeds beroep op (delen van) Room 13 Orchestra. Alle arrangementen werden door Yves Meersschaert geschreven en opgenomen in Studio Room13. Neem contact op voor meer informatie. 

Room13orchestra CD-opname

Lieven Tavernier

Lieven Taverniers CD “Oude regenbogen” werd opgenomen met het voltallige orkest in november 2018. De CD-voorstelling vond plaats op 8 februari in een uitverkochte Handelsbeurs in Gent. De CD kreeg een 4-sterrenrecensie in De Standaard. Beluister ‘God van de Liefde’

Neeka 

De strijkers van Room 13 Orchestra hebben de arrangementen uitgevoerd en opgenomen op Neeka haar laatste CD getiteld “Meisje meisje”. Beluister ‘Herfst’.

Kris De Bruyne

De opname van zijn laatste CD in 2018 is met de strijkers van Room 13 Orchestra. Beluister ‘Only a hobo’.

Wim Claeys en De Stemband

In 2018 werd ook de CD van Wim Claeys en zijn kinderkoortje De Stemband opgenomen met de koperblazers van Room 13 Orchestra.  De CD werd voorgesteld aan het publiek op 27 en 28 november, twee keer voor een volle zaal (900 personen) in de Gentse Bijloke. Beluister ‘In mijn stroatse’>.

Ook theatergezelschappen en (animatie)filmproducenten kunnen beroep doen op het orkest voor de creatie, uitvoering of opnames (op maat).
Neem contact op voor meer informatie.